tiistai 28. huhtikuuta 2015

Rantaa myllertää...

Terveysasiat on hallinnassa, siitä merkkinä on, kun osaan olla huolissani suuresta muutoksesta, jonka rakas seesteinen rantamme on juuri käymässä. Janne on alla olevassa kuvassa niin maneereissaan, ettei "huomannut" operaatiota. Meni ja potki mennessään. Lopulta täytyi minun pysäyttää hänet, ettei vallan pahki kävele kuorma-autoa tai joudu kauhaan roikkumaan... :)

 
Rantapenger, joka tuli jäiden ansiosta, -tasataan. Kovan sätkyn sain, kun halauspuuni rannasta, sekä sen lähikamut oli KAADETTU!!! Kuvitteleppa kohdallasi. Vain kannot kököttivät paikoillaan. :(

 
Tänä aamuna tarkastusreissulla: MUTTA MISSÄ ON KEINU!!!
Minusta tässä tilanteessa Janne "oli kartalla" ja itsekin ihmetteli moista. Ehkä uusi hieno keinu on tulossa tilalle?! Toivottavasti ei mitään muovista kapistusta.
 
 
Ranta-tilanteen tarkkailu jatkuu!
 
Jansku on aika hyvin pärjännyt vanhoilla opeilla. Äitikin selvisi hengissä  ikkunanpesijöiden käynnistä. Koville se kyllä otti: varmuuden vuoksi putsasin hellan taustan ja jynssäsin pyykkikoneen alta lattian puhtaaksi. Ihan naurattaa miten hassu voi ihminen olla. Mutta kas kummaa, kun tulimme Jannen kanssa lenkiltä, ikkunat olivat loistavan puhtaat. JA MINÄ OSASIN ILOITA NIISTÄ, enkä ollut häpeissäni, että kun en itse puhdistanut. (En tosin niin puhtaisi olisi niitä saanutkaan...) Kyllä tämä tästä. Apua oppii ottamaan vastaan. Mutta nyt on vielä tulossa SUUREMPI koitos: olen tilannut siivoojatkin paikalle. Hui kauhistus. Ehkäpä minä siitäkin selviän moraalini kanssa; ja hellan tausta onkin jo pyyhitty! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti