keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Tanssireissu

Mistähän johtuu, että kun silitin kauluspaitaa Jannelle tanssireissua varten, valtasi sellainen äkkinäinen, kuristava surun- ja haikeuden tunne.

Se on tuttu tunne, joka silloin tällöin valtaa mielen. Sellainen "Why Me?" -tunne. Kun haluaisi hänen niin kovasti olevan normaali 24-vuotias nuori mies. Kun hän kävisi tyttölöissä, ja aamuyöstä ovi kolahtaisi, kun tulisi kotiin reissultaan. Mikäli nyt enään kotona asuisikaan. Jos vaikka olisi armeijan jälkeen  lähtenyt opiskelemaan vieraalle paikkakunnalle. Sanotaan nyt vaikka Helsinkiin. Hänellä olisi tietenkin kännykkä ja whatsupit ja facebook-profiilit, (joihin pääsy olisi blokattu äidiltä.) Tyttökaveri tuotaisiin näytille silloin tällöin...aina eri näköinen...

Päiväunen pilvenhattaroita...


Syvä huokaisu kuuluu höyrysilitysraudan kanssa samaan tahtiin....shhhhhhtssss.... päiväunta vain.

Mutta siis kauluspaitaan: Tänään on se pitkään Toimarilaisten odottama päivä, kun iso bussi vie porukan Kärkölän tanssilavalle. Siellä soittaa Taljanka-yhtye, joka on tuttu Jannellekin ennestään.



 
Saapa nähdä miten reissu menee. Jannulla on kassissaan varalta kuulosuojaimet, jos hänen yliherkkä autistin kuulonsa kaipaa välillä lepoa...

(Minulla oli jälleen kova taisto itseni kanssa, lähteäkö vapaa-ajalla sauvakävelylle harjun päälle, mutta onneksi reippaampi-minä voitti, ja lenkki tuli tehtyä :)

Tämä kuva kertoo kyllä paljon! :)


Olisi paljon kivoja tanssikuvia, mutta en voi ladata niitä tänne rajaamatta. Sellainen luvanalainen juttu. En tiedä keistä voi julkaista kuvia, keistä ei. Jannelle olemme kyllä aina myöntäneet julkaisu-luvan joka paikkaan. Jotkut ovat hyvin tarkkoja tästä.

Luultavasti äänitaso on ollut kaikuva tai jotain, kun kuulosuojaimet on käytössä...

 
Reippaasti näyttää itse astelevan bussiin...
 
 
 
Kotimatkalla...
 
 
Poika on saapunut kotiin. Puhekommunikointilaitteessa (Puhiksessa) oli äänitettynä tunnelmallista musiikkia, josta pääsimme fiilistelemään otettujen kuvien kera reissua. Kiitos ohjaajalle, joka luotsasi ja kuvasi Jannen tanssireissua. Nähtäväksi jää miten matka vaikuttaa loppuviikon yöuniin, mutta sille ei sitten mitään voi...

1 kommentti:

  1. oli varmaan kiva reissu , mun kaverini noora mäkelä aina tykkää näistä tanssi ja laulu kerroista. noora on kova laulamaan karaokea tallinnan laivalla ovat antaneet palkintojakin kun saa niin hyvin yleisön mukaan.

    VastaaPoista