tiistai 29. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 2/5

Tiistai-aamu meni fiksummin kuin eilinen. Heti kun Janne ilmaisi, että on hereillä, Kaisa karppina ponkaisi ylös ja vei pojan veskiin. Kerkesin :)  Sitten ohjasin hänet vielä omaan sänkyyn "jatkoille", jonne hän jäikin hetkeksi. Mutta vain hetkeksi. Kohta oli pikkuinen istumassa sänkyni toisella puoliskolla, peiton alla. Vahti, etten varmasti enää ummista silmiäni. Okei, lähdenpä puuron keittoon. :)  Mutta kiitos, kun nukuit 10 tuntia. Tämä tietenkin tuo huolta, että onko kipeä, koska tämä on niin poikkeuksellista. Onneksi on nukkunut nyt haasteen aikana..., muuten en jaksaisi päivittää . :) Tämä tuo minulle vähän ohjelmaa, kun kameran kanssa hääräilen ahkerammin kuin normaalisti.

 
Tänään oli myös sellainen aamu, että keitin oikein suodatinkahvit. Monesti menee murukahvilinjalla.
 
Kyllä-Ei  -kortilla kysyin, että lähdetäänkö ulos!! Tässä hän läppää kätensä Kyllä:n päälle.
 
Eipä näy joutsenia tänäänkään!
 
 
Eteenpäin!

 
Hän valitsi rantareitin. Tämä "pattipuu" minua säälittää. Sitten ajattelin, että onhan minullakin vähän "pattitilanne", ja hyvin olen sopeutunut. Ensi kerralla halaan tätä kaveria :) 

 
Jannen lähdettyä Toimariin, otin siistijän roolin, ja tuollaiset Jannen poskitahrat pesin ikkunastaan Vappu-kuntoon. Pyyhin pölyjä ja pesin koneellisen toppavaatteita...
 
 
Sitten roikuin puhelimessa 20 min ,odottamassa asiakaspalveluun, jotta saan peruttua nuo minulle "väkisin myydyt" Ruusunjuuret ja Omenaviinietikka-pillerit. Kovasti sain tehdä ylipuhumisjuttua, että lopulta uskoi, että ei, en halua alennusta tuotteesta, enkä mitään muutakaan!! Peruttu ne nyt on.
 
Jannu tuli kotiin, ja tänään lähdettiin vielä ip-lenkille. Mennessä huomioin nuo kauniit sinikukkaset, jotka alkaneet levitä kukkapenkissä.

 
Kylläpä oli kova tuuli rannassa, mutta se huoli väistyi oitis, kun näin, että siellä oli tuollainen riippuvarjo-surffaaja, vai mikä se nyt on. Tällaiselle, jonka päivän kohokohta oli ollut ikkunan tahran kuvaaminen, se oli todella suuri elämys, ja vallan ihastuksissani katselin, kun tämä taitava surffailija harjoitteli kuperkeikkojen tekemisiä. Wooow, kannatti herätä!! Janne ei vaan tainnut tajuta yhtään mitään, ja oli kylmissään, niin ei voinut jäädä haavi auki katselemaan.
 
 
 
 
Sitten palattiin pyykkiosastolle. Harmituksekseni naapurini yllätti minut, kun olin kuvaamassa toppatakkinarua. Sain varmaan kyseenalaista kunniaa :)  Hän ei ole fb:ssa, joten tuskin ymmärsi mitä yritin sopertaa..  Kiitos vaan Some! :)


 
 Ja vielä Jannun tiistai-uinti, niin tähän päätän raportointini tältä päivältä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti