keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Arkihaaste 3/5

Keskiviikko. Vappu-aatto. Huono lähtö tälle päivälle. Raportista tulee lyhyt.

Kolmen pitkän yöunen-setti on eletty, taas takaisin entiseen elämään! Eilisen illan mittaan vaihtelin pojalle pissavaippaa, marinaa jatkui yöhön, Jannen vatsaa turvotti. Jumpattiin ilmaa pihalle monesti, käytiin veskissä muutaman kerran. Rauhatonta. Klo 0.00 annoin Tenoxin ja puoli yhdeltä nukahti hymyhuuli. Ilmeet ja tunnetilat vaihtuvat hänellä sekunnissa.

Minun oma uniaikani meni ohi. Käänsin ja väänsin, pyörin ja piehtaroin. Siinä joutessani kantautui mieleeni erilaiset muistot elämäni varrelta, ja mietin, ettei minulle vanhainkodissa ainakaan nukkumattomat yöt käy pitkiksi. Kello oli jo 3, kun viimeksi tarkistin. Jansku heräsi 6:00. Tuli minua riepottamaan. Laittoi kädet suuni eteen. Välillä kallisti päänsä minua vasten hienovaraisesti. Kokeili siis monenlaista lähestymistapaa. Ok. Tullaan tullaan...

Rantalenkillä selfiksellä.
 
 Hyvää Vappua!
 
 
Tämä mies lähtee Toimarille. Luulenpa että siellä vähän Vappubilettä pitävät. Äiti köllähtää peiton alle, ja jaksaa taas iltapäivällä Klyxaukset ja sen tuomat erityisohjelmat. Jospa ensi yönä kumpikin nukkuisimme. Vapun aattona. Valvokaa muut ja pitäkää hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti