torstai 29. toukokuuta 2014

Helatorstai

Aivan uskomatonta:  Janne on nukkunut jo neljänä yönä yli 9 tuntia per yö! Jess!!  On myös kummallista, että en saa bongattua mitään tavatonta muutosta. Vain sää on kylmenentynyt +30 asteesta  +6:n.  Mutta ei meillä sisällä, tiilitalossa ollut vielä kuuma nukkuakkaan. Vaan tästä asiasta en nyt valita, vaikka vähän skeptisyyteni iskee, että onko nyt niin paljon asioita vialla, että sen vuoksi nukkuu... antakaa anteeksi, olen niin tottunut, että hän nukkuu vain 5 tuntia. Ja sitä paitsi, en nuolaise ennen kuin tipahtaa: jo ensi yö voi olla hulluakin hullumpi...koskaan ei voi tietää. Mitään sykliä ei ole olemassa, ei kaavaa minkä mukaan menisi, vaikka kuinka ja paljon olenkin yhteenvetoa yrittänyt kaikesta luoda.

                                                Tässä vielä lämpöisiltä päiviltä kuvia:

 
Rantamaisemat sen kuin komistuvat.

 
Olisiko tämä kirjosieppo-herra? Ihana on, kun käy
välillä meitä tirkistelemässä :)
 
 
Onneksi aikuistunut Jenni, käy välillä äiteetä katsomassa :)
 
 
Jannen paras saavutus piirustuksessa. 14-vuotiaana koulussa oli tehnyt oikean puoleisen himmeällä näkyvän ihmisen kuvan. Ihana avustaja oli hoksannut, ja pyytänyt piirtämään Jennin kuvan (punaisella) ja myös Topi-kissan kuvan alhaalla harmaalla. Tällöin hänen taitonsa ovat olleet varmaan parhaimmillaan muutenkin.
 
 
Tässä tänään tehty tussityö 23-vuotiaana. Tuosta ympyrästä olen tyytyväinen.
Mies oli kyllä tosi iloinen, kun tarjosin hänelle piirustus-tekemistä. Täytyy ottaa kesän mittaan usein tämä harrastus, sillä heinäkuussa kaikki hänen järjestetyt aktiviteetit on poissa kuvioista kesälomien vuoksi.
 
 
Tämän videon voit jättää huomioimatta. En vaan osannut kääntää sitä, ja sitten en enää osannut poistaakkaan. Sorry sorry sorry. Olisi muuten ollut hyvä video maneereista. Noista inhottavista haittaavista pakkoliikkeistä, jolloin hän ei ole ollenkaan läsnä, vaan sisäisessä maailmassaan pyörittelee käsiään ja hyrisee omiaan, näyttää kieltä, potkaisee itseään peppuun jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti