lauantai 31. tammikuuta 2015

Tammikuun viimeinen

 
Tukka pystyssä katuja astelen!
Parturissa käynnin jälkeen. Hieno mies. Vahaakin hieman laitettiin etutukkaan. Onneksi antoi suhteellisen hyvin leikata tällä kertaa. Lopussa alkoi maneerit haittaamaan ja piti puhallella sivulle, niin menin pitelemään päätä paikallaan. Mitähän hän tuossakin miettinee?
 
 
Nyt jo uskaltaa hieman mennä jäälle tallustelemaan. Siellä on ollut monesti latukelkalla tehdyt upeat ladut, mutta ne on ehtineet mennä tukkoon, kun lunta on sataatuiskuttanut päälle. Kerran taas oli niin märkää lunta, että hiihtäminen oli minulla suksien nostelua. ;)
 
Yritettiin mennä Jannen kanssa  rantaan suksilla. Kun eivät ensikerralla naksahtaneet monoihin, niin eipä ollut mitään asiaa hiihtämiseen. Onneksi sauvat pelasi hyvin. Ensin soitteli niillä ilmassa ylhäällä ja alhaalla, ja sitten hiffasi miten sauvakäveltiin, niin hieman sai tuta siitäkin. Äiti kantoi sukset kotiin.

 
 The Ice-man :)
 
Kivahan siellä on moottorikelkan raidetta tallustella. Kun ei vain aina tuulisi niin ikävästi. Keväämmällä on varmasti mahtavaa, kun voi laittaa aurinkolasit ja mennä "coolisti chillaileen" ;)

 
Jos tämä vain näkyy, niin tässä oiva näyte Jannen rytmitajusta. Tässä hän tanssittaa päiväpeittoa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti