torstai 23. lokakuuta 2014

Syysloma

Jannen syyslomaviikko meneillään. "Tällä kertaa Hawaijin matka jää nyt väliin." :)  Luonto ympärillämme riisuu kesävaatteitaan...


"Niin kaunis on maa, niin korkea taivas..."
 

 
"Katson autiota hiekkarantaa..."
 
 
 "Naurava Kulkuri"
 
 
"Tulkoon syys ja talvi, ne kyllä kestetään.." (eka jääriite rannassa)
 
 
"Humppa, humppa hei..."
 

Jannen nukahtamiset ovat edelleen hakusessa. Pitää tällaista ääntä puoleen yöhön saakka: Ruutu on pimeä ;tämä on kuvattu pimeässä, itsekin pedissä odottelen, että kaveri nukahtaisi naapurihuoneessa.

Kun Melatoniinit eivät ole tuottaneet tulosta puoleen yöhön mennessä, otetaan "kovemmat aseet" käyttöön, eli Tenox 10 mg. Pienen pieni pilleri. Tuo hänelle unen, yleensä 20 min:ssa, ja nukkuu aamuun asti. Se sanoinkuvaamaton onni, kun tuo ääni hiljenee, ja tiedän, että uni saa tulla minullekin.

Lomaviikolla hän on ihanasti nukkunut pidempään kuin aijemmin. Ja vaikka herääkin tuota ääntelyä jatkamaan (on aamuisin lempeämpi sointi), niin on pysynyt pedissään peiton alla, eikä ole lähtenyt seikkailemaan. Aivan fantastista.

Osaamme nauttia sanasta LOMA. Aamuisin kerron hänelle aina, mikä päivä on, mitä tapahtuu. Lomaviikolla naureskellaan, tähän tapaan: "Tänään on keskiviikko! Ollaan LOMALLA! Ei oo ohjelmaa, kun kaikki ollaan lomalla! Ei oo mihinkään kiire!" Ja sitten hän on NIIN onnellinen! Tämä kuva on vähän "tärähtänyt", mutta tällainen vastaanotto tällä sanomisella on :)

 
Koepalojen tuloksia vielä odotellaan... kyllä vaan. Helsingin  lisäkokeet eivät ole vieläkään tulleet. Lähipäivinä ollaan viisaampia.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti