lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kesä-Janne

 
Kesä on nyt kauneimmillaan. Tätä täytyy nyt purkittaa pitkän ja pimeän talven varalle! Yllä oleva kuva on otettu toiselta Kanavakävelyltämme. Suomen Neito lipui ohitse. En kyllä usko, että Janne sitä huomasi maneereiltaan, vaikka laivayleisö kannella vilkutteli hänelle iloisesti. Jannella oli kova kiire silloin jonnekin.
 
Jess! Tänään onnistui myös kahlailu Vesijärvessä!!  Uikkarit eivät olleet mukanakaan, mutta järvi oli kauniin tyyni ja kutsuva, niin tempaistiin kengät pois jaloista ja varpaita liottelemaan. Pieniä kalojakin näkyi uiskentelvan. Minua jännitti, tekeekö Janne kahlatessaan sen potkaisuliikkeen taakse, mutta kertaakaan ei potkaissut. :)  Nyt on kyllä vaarana, että jos kelit jatkuu tällaisina;emme välty uikkareiltakaan!!!
 
Nyt juuri, tällä hetkellä, on hyvä kausi Jannella. Kahtena iltana nukahtanut hyvin, nukkunut melko hyvin. Ollut hiljaisempi äänimaneereiltaan kuin aikoihin. Eilen jopa aamupäivällä ei mörissyt yhtään. Minä heti kuumetta mittaamaan, että onko sairas! Nauraa heläytteli pitkin päivää. Olin siitä niin onnellinen, että nauroin itsekin sydämellisesti ääneen. Niinpä siinä sitten nauraarätkäteltiin ihan vain silkasta hyvästä olosta :D Ja tätäkin oloa on syytä purkittaa muistoihin, sillä niin äkkiä se hänen huono jaksonsa on aina alkanut hyvän päivän jälkeen...
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti