keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta 2014

Olemme Janne-poijjaan kanssa kahdestaan viettämässä Uuden Vuoden Aattoa.
Sauna on lämpeämässä, saadaan pestyä vanhan vuoden pölyt pois.

Tasan klo 18:00 kuului ensimmäiset paukahdukset ulkoa. Ilotulitus on alkanut. Saahan nähdä miten Jansku sen kestää. Pienenä laittoi kädet korville ja huusi. Levottomuutta on ilmassa, mutta sitähän on nykyään kaiken aikaa, kun vatsan toiminta on ikävää aina ruokailun jälkeen. Ilmaa kerääntyy. Joten ilmajumpalla sitä koitetaan saada siedettävämpään kuntoon. Meillä on omat paukkeet täällä sisällä :)

Kaikki eivät ole tottuneet puhumaan luontevasti vatsan toiminnasta, ilmavaivoista, peräruiskeista. Pyydän siis anteeksi heiltä, mutta se on ollut hyvin luontevaa koko Jannen elossa olo-ajan. Jenni on siitä kärsinyt ikänsä, kun kesken kahvinjuonnin saatetaan vaihtaa raporttia Jannen vatsan toiminnasta. Kaikkeen tottuu. Kaikkeen pitää tottua, että pärjää ja ennen kaikkea, että asiat tulee raportoitua eronneiden vanhempien kesken. Hoito on tärkeää.

No, jospa näin Uutena Vuotena korrektisti nyt kuitenkin vaihdetaan puheen aihetta :)

Paukkeet katseltiin yhdessä ikkunasta, ja hän näki mistä ääni johtui, niin ei tullut paniikkia. Hyvä niin. Tenoxin jälkeen nukahtikin yhden aikaan yöllä ...aamuuna asti: Hyvää Uutta Vuotta Äiti. Kiitos poikani. Nämä vuorosanat vaihdetaan vain sielun tasolla, sillä puhetta ei tule. Joskus sanoo:" Älä" tai "Joo". Ja jotain, mitä ei ymmärrä suomeksi. :)


1.1.14. Eipä uskoisi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti